Inspiratie - Natuurlijk! NFN

INSPIRATIE

Op deze website vind je het beste over naturisme. Gemaakt en bij elkaar gesprokkeld door naturisten. Net als jij.

Met 9 praktische tips voor naturisten

Naakt in eigen tuin

Wil jij ook thuis graag naakt in de tuin of op je balkon liggen? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. We geven je praktische tips zodat jij de deur niet meer uit hoeft om van de zon te genieten! 

Dit artikel komt uit het lentenummer van UIT! 2020

Wat als je partner niet bloot wil?

Het is een probleem dat veel naturisten kennen: jij wil graag in je blootje van je vrije tijd genieten, maar je partner niet. Staat dit dilemma tussen jullie in of laten jullie elkaar vrij? UIT! onderzoekt hoe je hier het best mee om kunt gaan. Is er een manier om toch samen op vakantie of naar het strand te kunnen?

10 tips om makkelijk over naturisme te praten!​

Zo praat je makkelijk over naturisme

Hoe makkelijk vertel jij dat je graag in je blootje bent? Aan iedereen die het horen wil of alleen als je er echt niet omheen kan? Met deze tips voel je je zekerder en durf je er misschien wél over te praten. En hoe meer mensen er open over vertellen, hoe normaler het wordt! We hebben tien tips om het praten over jouw keuze makkelijker te maken. 

10 feiten en weetjes die je nog niet wist over naaktzwemmen

Wist jij dit over (naakt) zwemmen?

In je blootje in het water, er is niks aangenamer dan dat, toch? Zo’n 57% van de mannen en 38% van de vrouwen boven de 18 jaar heeft weleens een duik in zijn of haar geboortekostuum gewaagd. Het is niet alleen enorm lekker om (in je blootje) te zwemmen, het is ook nog eens heel gezond!

Naaktzwemkalender

Activiteitenkalender

blotevoetenpaden

Locatiezoeker
BlootKompas!

Op zoek naar een unieke blootlocatie?

✓ 1700+ locaties ✓ 5000+ reviews ✓ Landeninfo ✓ Eenvoudig zoeken ✓ Onderdeel van NFN Open & Bloot.

Menu