UIT! - Magazine over bloot genieten in binnen- en buitenland

Magazine UIT!

Jubileumnummer

Bloot genieten in binnen- en buitenland

UIT!  is een magazine over naaktrecreatie boordevol: naturistische vakantiebestemmingen, campinginfo, reistips, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT!. Hebben? Word lid van NFN Open & Bloot.

Los exemplaar voor maar 4,99

UITgelichte artikelen

Als de dag van toen

NFN door de jaren heen

DSC_3054

Zestig jaar NFN Open & Bloot: we zouden er een boek over kunnen schrijven, zoveel is er in die jaren gebeurd. Liever houden we het overzichtelijk. Van de allereerste Algemene
Ledenvergadering in 1961 tot en met de lancering van ons ledenportaal in 2020:
het zit er allemaal in. Ontdek in UIT! de geschiedenis van NFN Open & Bloot in vogelvlucht.

Artikel 430a

Uitgelicht

Artikel 430a naaktrecreatie wet

Van zedenmisdrijf in 1961 tot hooguit een verstoring van de openbare orde in 2021. In de begintijd van NFN kon recreëren in je blootje je nog duur komen te staan. 

Speciaal voor dit jubileumnummer duiken we in de totstandkoming van ons favoriete wetsartikel: artikel 430a van het Wetboek van Strafrecht.

Jubileumproducten

Bestel direct

Dit jaar zijn we jarig en daarom pakken we uit. Speciaal voor jou staan er collectors items met ledenkorting in onze webshop. 

Een uniek memo-spel in een handzame reiseditie of de vrolijke zoekpuzzel “Het naaktstrand’ van 1000 stukjes.

De ijsberen van de Noordzee

Bloot zwemmen in de winter

Naakt zwemmen in de winter in open water

Skinny dippen staat op bijna iedere bucketlist, maar in ijskoud water? Dat is echt next level. Niet voor deze groep zwemmers, Zij trotseren bijna iedere ochtend de koude Noordzee bij Scheveningen. Bloot, uiteraard. Of het nou plus tien of min vijf graden is. Niet Wim (52) en Marleen (51) vertellen in UIT! waarom dit hun favoriete moment van de dag is! 

Ouderwets gezellig op reis door de tijd

Uitgelicht

DSC_3401

Misschien wel de allerleukste periode van het hele jaar: vakantie! Even niets aan je hoofd en niets aan je lijf. In de vorige eeuw zag vakantievieren er natuurlijk een tikje anders uit dan tegenwoordig. In een uitgebreide beeldreportage zetten we een ouderwets gezellige vakantie in scène. Mét een knipoogje. Dolletjes!

Overheerlijke taartrecepten

Om thuis te bakken

blauwe-bessen-kruimeltaart-vegan5

Taart: dat maakt een hoop goed. Zeker als je de pecan-karameltaart of de blauwe bessen kruimeltaart proeft. Zonder rommel, zonder dierlijke producten, vol heerlijke, eerlijke ingrediënten. Aan de bak!

Een jaartje ouder

Ouder worden we allemaal

Je herinnert het je nog als de dag van gisteren: je tiende verjaardag, die eerste keer in je blootje of de dag dat je de liefde van je leven tegen het lijf liep. Toch zijn er sindsdien al tig jaren verstreken. Ouder worden, hoe ga je daar op verschillende leeftijden mee om? 

Tastbare herinneringen

Stillevens

Dat ene koffiekopje, die verwassen handdoek of een favoriet boek: onze spullen vertellen het verhaal van ons leven. We spraken drie NFN-leden die dit jaar ook 60 worden.  Ze gingen voor UIT! op zoek naar de stille getuigen van hun mooiste, blote herinneringen.

Gratis inkijkexemplaar!

Benieuwd wat je kunt verwachten van UIT! Magazine? Bekijk dan nu het gratis inkijkexemplaar! Je leest hier alvast het artikel over ons favoriete wetsartikel 430a, nostalgische vakantieverhalen, het verhaal van Jasper en Ilaria en hun Italiaanse naturistencamping in en meer!

Dit zeggen NFN-leden over UIT!

Word lid van NFN Open & Bloot en ontvang UIT! 2 x per jaar
Word nu lid!

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naaktrecreatie nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Menu