UIT! - Magazine over bloot genieten in binnen- en buitenland

Magazine UIT!

Lentenummer 2022

Bloot genieten in binnen- en buitenland

UIT!  is een magazine over naaktrecreatie boordevol: naturistische vakantiebestemmingen, campinginfo, reistips, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT!. Hebben? Word lid van NFN Open & Bloot.

Los exemplaar voor maar € 5,99

UITgelichte artikelen

Blootrecreatie met beperking

‘Als iemand gaat staren, dan staar je gewoon terug’

UIT-1-2022-Buitenbeentjes

Blootrecreatie als je lichaam ‘stuk’ is kan soms een hele opgave zijn. Omdat je jezelf niet meer bloot durft te geven of omdat de faciliteiten in de sauna of het naaktstrand niet zijn ingericht op mensen met een handicap. Drie ervaringsdeskundigen vertellen over obstakels die ze tegenkomen en geven tips.

UIT! spreekt zich uit: veiligheidscommissie

Henk Dijktra zet zich in voor een prettiger blootklimaat

UIT-1-2022-Spreektzichuit

Maak je iets vervelends mee waardoor je je onveilig voelt op een blootlocatie? Meld het dan bij de Veiligheidscommissie, door NFN in het leven geroepen om een prettig en veilig blootklimaat te bevorderen.

Aan het woord is Henk Dijkstra, voorzitter van de commissie: ‘Ik vind het belangrijk dat het Veiligheidsprotocol goed zichtbaar is’

Weg van de Wadden: voel je vrij

genieten op onze 'eigen' eilanden

UIT-1-2022-Wadden-2

Zonder boot kom je er niet weg, toch voelen veel mensen zich er vrij: de Waddeneilanden. Waar de wind je kopzorgen wegblaast, waar de lucht zilt proeft en waar het water altijd dichtbij is. De Waddenzee is in 2009 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed en dus van groot belang voor de mensheid. 

Ga mee naar onze parels van het noorden.

Previous
Next

Gratis inkijkexemplaar!

Benieuwd wat je kunt verwachten van UIT! Magazine? Bekijk dan nu het gratis inkijkexemplaar! Je krijgt hier alvast een inkijkje in de prachtige reportage over wadlopen in je blootje, drie wellness- en citytrips naar Duitsland en meer!

Dit zeggen NFN-leden over UIT!

Word lid van NFN Open & Bloot en ontvang UIT! 2 x per jaar
Word nu lid!

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naaktrecreatie nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Menu