UIT! - Magazine over bloot genieten in binnen- en buitenland

Winternummer
magazine UIT!


Bestel UIT! nu voor maar € 4,99

Bloot genieten in binnen- en buitenland

UIT!  is een magazine over naaktrecreatie boordevol: naturistische vakantiebestemmingen, campinginfo, reistips, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT!. Hebben? Word lid van NFN Open & Bloot.

UIT! #4 cover en gekleurd naakt magazine natuurlijk! nfn winternummer 2020

UITgelichte artikelen

NFN-leden als levende kunstwerken

extra

gekleurd naakt bodypaint UIT! #4 natuurlijk nfn

Geen canvas zo veelzijdig als het menselijk lichaam. Onder de naam Gekleurd Naakt maken bodypainters Iepke Seebregts en Saskia Hoek opvallende kunstwerken van naakte lijven. In opdracht van naturistencamping-groep France 4 Naturisme toverden de twee vriendinnen begin dit jaar enkele leden van NFN om tot wandelende schilderijen. Het resultaat: zes prachtige kunstwerken, die hier voor het eerst te zien zijn!

Trek jij bloot een
hokje aan?

uitgelicht

trek jij bloot een hokje aan UIT! #4 natuurlijk nfn

Naturist, nudist, naaktrecreant of zelfs naaktloper: wie graag met z’n billen bloot in de zon ligt, krijgt onvermijdelijk een labeltje opgeplakt. Door de directe omgeving, door de media, maar ook door gelijkgestemden. Wat is dat toch, dat we alle manieren van leven zo graag in een hokje willen stoppen?

Zomeren rond de reus van de Provence

reizen

provence belezy UIT! #4 natuurlijk nfn

Velden vól lavendel, pittoreske marktjes, koele rosé. Wie aan de Provence denkt, ziet dit waarschijnlijk voor zich. En terecht. Maar je kunt je ook laten uitdagen door die befaamde ‘Reus van de Provence’, de berg de Mont Ventoux. En dát maakt deze Franse streek weer zo prettig veelzijdig. Lees nu in UIT! over de reportage op én rondom camping Domaine de Bélézy.

Bourgondisch
op z'n Twents

Wellness

non Aamsveen UIT! #4 natuurlijk nfn

Het terrein van naturistenvereniging NON Aamsveen ligt niet ver van Enschede, pal naast natuurgebied Aamsveen en op de grens van Nederland en Duitsland. Je kunt de prachtige omgeving verkennen via de fiets- en wandelroutes direct vanaf het terrein. Maar, met een fijne sauna, een zwembad en een houtgestookte pizza-oven hoef je het terrein beslist niet af om te genieten.

5 x knap
duurzaam

tips van UIT!

UIT! #4 5 x keer knap duurzaam magazine natuurlijk! nfn winternummer 2020

Fris voor de dag komen én de planeet minimaal belasten? Dat wordt gelukkig alsmaar makkelijker. Steeds meer hygiëne- en verzorgingsproducten krijgen een duurzamer zusje. UIT! licht vijf alledaagse middelen uit en zet er groenere alternatieven naast. Waar kies jij voor?

Het
Geusseltbad

in beeld

Geusseltbad UIT! #4 natuurlijk nfn

Lekker bloot zwemmen en van je vrije tijd genieten, daar hoef je de landsgrenzen helemaal niet voor over. NFN brengt de mooiste locaties voor je in beeld. In deze UIT! bezoeken we de naaktzwemavond bij het Geusseltbad in de Limburgse hoofdstad Maastricht. René Bronckers (66) leidt er de zwemavonden in goede banen.

Gratis inkijkexemplaar!

Benieuwd wat je kunt verwachten van UIT! Magazine? Bekijk dan nu het gratis inkijkexemplaar! Je leest hier alvast over de allermooiste blootplek in de Provence, fijne duurzame artikelen, blote hokjes en je kunt de prachtige beelden bewonderen van NFN-leden die poseerden als levende kunstwerken. Mis dit niet!

Dit zeggen NFN-leden over UIT!


Word lid van NFN Open & Bloot

en ontvang UIT! Magazine 2 x per jaar

Word lid!
Word lid NFN

Een jaarlidmaatschap kost € 30,20. Op deze actie zijn de algemene lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing. 

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naaktrecreatie nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Menu