Nudie Miles - Natuurlijk! NFN

Nudie Miles

Natuurlijk! NFN organiseert geregeld Nudie Miles! Dit zijn blote wandelingen langs verschillende naaktstranden. Er is plaats voor maximaal 25 wandelaars en deelname is exclusief voor NFN-leden. 

Zodra er nieuwe data bekend zijn, vind je ze op deze pagina.

Naked Miles
Nudie Miles 2023

In 2023 zijn er twee Nudie Miles-wandeltochten geweest. Data voor nieuwe tochten zijn nog niet bekend.

De Nudie Miles zijn georganiseerde blote wandelingen in Nederland onder begeleiding van iemand die het gebied kent en mede georganiseerd door Natuurlijk! NFN. Dit seizoen zijn er Nudie Miles gepland op maandag 5 juni, dinsdag 4 juli en donderdag 10 augustus.

Bergen aan Zee

Maandag 5 juni = VOL

  • Verzamelen vanaf 13.30 uur. De wandeling start om 14.00 uur. Verzamelen op het terras van strandpaviljoen Noorderlicht in Bergen. We wandelen van Bergen naar Schoorl en terug.

     

  • Er staat een windscherm bij de verzamelplaats waar je je kleding achter kunt laten. De waardevolle spullen, zoals portemonnees, sleutels en telefoons, kunnen verzameld worden in 1 rugtas. Of deze mag je zelf bij je houden natuurlijk.
  • Verzamelen vanaf 10.30 uur. De wandeling start om 11.00 uur. Verzamelen op het terras van strandpaviljoen Zeezicht in Castricum. We lopen dit keer langs een stukje textielstrand, dus neem een broekje/doekje mee.
Praktische informatie
Zandvoort aan Zee

Dinsdag 25 juli (afgelast i.v.m. slechte weersverwachting)

Praktische informatie
Bakkum aan Zee (uitverkocht)

Donderdag 10 augustus

Praktische informatie
Menu