Word lid van Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN

Word lid

en steun NFN Open & Bloot

0
Leden gingen je voor

Natuurlijk! NFN is er voor iedereen voor wie bloot méér betekent dan alleen een recreatievorm: je ervaart bloot als een belangrijke levenswaarde. Bewust leven, sociale gelijkheid en verbondenheid met elkaar en met de natuur zijn belangrijke kernwaarden. Natuurlijk! NFN streeft ernaar om iedereen op zijn of haar manier en in alle vrijheid het naturisme te laten ervaren, in een omgeving waarin we elkaars keuzes respecteren.

Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot; de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken. Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland.

Belangenbehartiging

Wij zijn de belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. We zijn in gesprek met gemeentes, overheden en ondernemers over de toegevoegde waarde van plekken voor naaktrecreatie.

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland.
Dat bloot gewoon is én blijft. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

Advies & Informatie

We zijn er voor alle naaktrecreanten, we ondersteunen besturen van naturistenverenigingen en adviseren gemeenten en recreatieschappen . Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.

Zomeractie

Lidmaatschap 2021 + € 12,50 korting op Nudieproducten

Word de rest van het jaar 2021 voor slechts € 25,- per persoon lid van NFN en profiteer direct van je lidmaatschap. Zo ontvang je direct een kortingscode waarmee je € 12,50 extra korting op Nudie-producten in de webshop krijgt! Je kunt kiezen uit korting op de Nudie-thermosfles of de Nudie-puzzel ‘Het Naaktstrand’ van 1000 stukjes. 

  • Ontvang de NFN-jaarkaart 2021 en krijg toegang tot alle blootlocaties waar ook ter wereld
  • Profiteer direct van de ledenvoordelen in de webshop of op locaties
  • Blijf op de hoogte met de magazines BlootGewoon! (nog twee edities in 2021) en UIT! (nog één editie in 2021)
  • Ontvang een digitale kortingscode ter waarde van € 12,50, waarmee je de Nudie-puzzel of de Nudie-thermosfles extra voordelig in de webshop kunt kopen!

Een jaarlidmaatschap kost normaal gesproken € 30,20 per persoon. Je profiteert dus direct van € 5,20 korting op je lidmaatschap en maar liefst € 12,50 op Nudie-producten. Dat is ruim 75% korting! De actie loopt nog tot 4 oktober 2021.

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

Lid-werft-lid actie

€ 5,- korting voor in onze webshop voor de aandrager

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreëert, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Je partner, een goede vriend?  Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,- voor in onze webshop.

  • Degene die lid wordt via jou kan een standaardlidmaatschap afsluiten of gebruik maken van de zomeractie. 
  • Het nieuwe lid geeft in het aanmeldformulier aan dat ze lid worden via de lid-werft-lid (vinkje)
  • Het nieuwe lid voert in het daarvoor bestemde opmerkingenveld de naam, het adres en het e-mailadres in van de aandrager.
  • Als aandrager ontvang je een digitale kortingscode ter waarde van € 5,- voor onze webshop.
  • Deze code is geldig bij een minimale besteding van € 5,- en geldig t/m 31 december 2021.
  • Deze actie is geldig tot 4 oktober 2021.

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

Standaard lidmaatschap

Voor € 30,20 per jaar

Wil je wel lid worden, maar geen gebruik maken van een actielidmaatschap? Dat kan!

Lees de  lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

Voor slechts € 30, 20 per jaar ben je al lid!

Magazine UIT!

UIT! is een tijdschrift over naaktrecreatie: boordevol naturistische vakantiebestemmingen, campinginfo, reistips, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT!. 

Het lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis! Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten van € 20,- binnen europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden

Menu