Word lid van Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN
Word nu lid en betaal in 2021
Word lid NFN

*Deze actie is geldig t/m 31 december 2021. Op deze actie zijn de algemene lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing. Een jaarlidmaatschap kost € 30,20.

Word nu lid, betaal pas in 2021 en ontvang twee handige digitale brochures helemaal gratis!

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naaktrecreatie nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! Maak t/m 31 december 2020 gebruik van onze aantrekkelijke eindejaarsactie!

Word nu lid van NFN Open & Bloot voor de rest van 2020 én heel 2021 en ontvang:

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

0
leden gingen je voor!

Bloot is veel meer dan een vorm van ontspanning. Bloot moet je beleven! Natuurlijk! NFN weet dat bloot ontspannen voor jou meer is. Een levensstijl, misschien wel. Natuurlijk! NFN betrekt je nauw bij alle ontwikkelingen rondom naaktrecreatie, omdat wij met veel interesse naar je gedachtes en suggesties luisteren.

Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot; de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken. Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland.

Dat is slechts € 2,50 per maand!

Lees hieronder alles over een jaarlidmaatschap!​

Belangenbehartiging

NFN Open & Bloot is de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland.

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland. Dat bloot gewoon is én blijft!

Kenniscentrum

Vragen over bloot recreëren? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies.

Word lid van NFN Open & Bloot

Magazine UIT!

UIT! is een tijdschrift over naaktrecreatie: boordevol naturistische vakantiebestemmingen, campinginfo, reistips, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT!

Het lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis! Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten van € 20,- binnen europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden

Menu