Word lid van Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN

Word lid

van NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot zorgt samen met 58.000 naaktrecreanten dat bloot in Nederland gewoon is en blijft. Word lid en kies de lidmaatschapsvorm die bij je past.

NFN zomeractie

Profiteer nu van onze zomeractie!

Wil jij extra voordelig NFN-lid worden? Profiteer nu van onze aantrekkelijke zomeractie! Word de rest van het jaar 2022 lid voor slechts € 23,70 per persoon en ontvang een kortingscode t.w.v. € 10,- (geldig op de Nudie-puzzel of -thermosfles).

jaarlidmaatschap 2022

Woon je alleen of ben je de enige op jouw adres die graag naakt recreëert, dan past dit lidmaatschap bij jou. De eerste persoon op een adres betaalt altijd dit tarief. 

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan:

Jij ontvangt: 

Jongeren chillen in zee

jong-volwassenen 2022 18-25 jaar

Woon je zelfstandig en ben je tussen de 18 en 25 jaar, dan past dit lidmaatschap bij jou. Je profiteert van alle voordelen en draagt bij aan ons werk. Je ontvangt geen magazines bij dit lidmaatschap. Wil je dit wel, sluit dan een standaard jaarlidmaatschap.

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan:

Jij ontvangt: 

Jij ontvangt niet: 

lidmaatschap medebewoner 2022

Wil je samen met je partner/huisgenoot/gezinsleden lid worden? Dan betaalt de eerste persoon het jaarlidmaatschap van € 31,60. Ieder volgende volwassen persoon op hetzelfde adres betaalt € 15,80 met het jaarlidmaatschap voor medebewoners. Per adres wordt één magazine verstuurd. 

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan:

Jij ontvangt: 

Jij ontvangt niet: 

verenigingslid 2022

Omdat jouw vereniging al een afdracht doet voor de diensten die NFN levert aan het bestuur, hoef je ons basislidmaatschap niet te betalen.

Je betaalt voor de magazines per kalenderjaar. Besluit je later in het jaar de magazines te ontvangen, dan kan dat ook. Je betaalt dan € 3,95 per dat jaar nog uit te geven magazine(s) inclusief verzendkosten binnen Nederland. 

Regel je dit voor:
Voor 1 maart, dan betaal je € 15,80 (4 magazines)
Voor 25 mei, dan betaal je € 11,85 (3 magazines)
Voor 14 september, dan betaal je € 7,90 (2 magazines)
Voor 15 november, dan betaal je € 3,95 (1 magazine)

Wat verandert er in 2022

Al sinds 1961 zetten wij ons enthousiast in voor een Nederland waarin iedereen de keuze heeft om in alle vrijheid bloot te recreëren en waarin anderen die keuze respecteren. Als belangenbehartiger en ledenorganisatie is het belangrijk om een duidelijke koers te varen en tegelijkertijd te blijven meebewegen met veranderende wensen en situaties. Mede daarom hebben we in 2020 onze organisatiestructuur aangepast en introduceren we vanaf 2022 onze nieuwe, transparante tariefstructuur met meer keuzevrijheid.

Wat betekent dit voor jou per 2022?

Dat hangt af van je woonsamenstelling. Als eerste lid van een huishouden kost jouw lidmaatschap in 2022 € 31,60. Elke medebewoner van 18 jaar en ouder betaalt enkel het basislidmaatschap van € 15,80. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid. Voor een huishouden met twee volwassenen (of meer) wordt het lidmaatschap vanaf 2022 dus € 15,80 voordeliger.

Samen NFN-lid worden

Woon je met meerdere mensen op één adres, maar ben jij als enige lid? Dan is het nu extra interessant dat je huisgenoten ook lid worden. Daarmee steun je NFN én draag je bij aan een Nederland waar bloot gewoon is en blijft. Zo kunnen jullie in de toekomst samen (blijven) bloot genieten. Het lid maken van je medebewoner(s) kan alleen via het Ledenportaal.

Rekenvoorbeeld voor leden

Margot en Wouter wonen met hun twee opgroeiende minderjarige kinderen op één adres en zijn beiden lid van NFN. Ze betaalden in 2021 allebei € 30,20 per jaar (totaal € 60,40). Per 2022 betaalt de één € 31,60 (individueel lidmaatschap inclusief magazines) en de ander betaalt € 15,80 (samen lidmaatschap). Dat is voor dus voor hen samen € 47,40 per jaar. Beiden ontvangen een eigen factuur, een lidmaatschap is altijd persoonlijk.

Lees de lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier.

Bekijk hier het handige tarievenoverzicht van 2022.

najaarsactie

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2021 helemaal gratis lid van NFN Open & Bloot! Je betaalt pas voor je lidmaatschap vanaf 2022.

  • Je ontvangt in december ons magazine UIT!
  • Je ontvangt nog een jaarkaart voor 2021.
  • Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2021.

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

lid werft lid

draag een nieuw lid aan en ontvang een kortingscode van € 5,- voor in de webshop

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreërt, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot. Je partner, een goede vriend? tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,- voor in onze webshop.

  • Degene die lid wordt via jou kan gebruik maken van de lidmaatschappen ‘Individueel’, ‘Samen’ of (wanneer beschikbaar) een actielidmaatschap.
  • Het nieuwe lid geeft in het daarvoor bestemde opmerkingenveld de naam, het adres en het e-mailadres in van de aandrager.
  • Als aandrager ontvang je een digitale kortingscode ter waarde van € 5,- voor onze webshop.  

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

Dit doen wij voor jou

Belangenbehartiging

Wij zijn de belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. We zijn in gesprek met gemeentes, overheden en ondernemers over de toegevoegde waarde van plekken voor naaktrecreatie.

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland.
Dat bloot gewoon is én blijft. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

Advies & Informatie

We zijn er voor alle naaktrecreanten, we ondersteunen besturen van naturistenverenigingen en adviseren gemeenten en recreatieschappen . Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.

NFN-Jaarkaart 2022

Jaarkaart

Met jouw persoonlijke NFN-jaarkaart krijg je toegang tot alle blootbestemmingen wereldwijd.

magazine

We maken prachtige lifestyle magazines boordevol inspiratie, informatie en tips! Twee keer per jaar BlootGewoon! en twee keer per jaar UIT!.

activiteiten

We organiseren en faciliteren regelmatig leuke activiteiten, waar je als lid aan deel kunt nemen. 

ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse campings, accommodaties, sauna’s en natuurlijk in onze webshop.

blootkompas!

Ontdek ruim 1.850 blootlocaties wereldwijd op onze locatievinder BlootKompas! en lees de reviews van bezoekers.

de wet

Openbare naaktrecreatie is in Nederland bij wet vastgelegd en wordt in de praktijk gereguleerd door gemeenteraden, recreatieschappen en andere strandbeheerders. Zij bepalen of een naaktstrand een officiële status krijgt. Dit betekent NIET dat andere plekken ongeschikt zijn voor naaktrecreatie.

0
Leden gingen je voor
Menu