Word lid van Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN

Word lid

van NFN Open & Bloot

NFN Open & Bloot zorgt samen met 58.000 naaktrecreanten dat bloot in Nederland gewoon is en blijft. Word lid en kies de lidmaatschapsvorm die bij je past.

Jaarlidmaatschappen 2023

lidmaatschap hoofdlid

Woon je alleen of ben je de enige op jouw adres die graag naakt recreëert, dan past dit lidmaatschap bij jou. De eerste persoon op een adres betaalt altijd dit tarief. 

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan:

Jij ontvangt: 

*Het INF-zegel is in 2023 optioneel. Dit zegel kost € 1,70 en geeft je toegang tot alle buitenlandse (verenigingings)locaties.

Jongeren chillen in zee

jong-volwassenen 2022 18-25 jaar

Woon je zelfstandig en ben je tussen de 18 en 25 jaar, dan past dit lidmaatschap bij jou. Je profiteert van alle voordelen en draagt bij aan ons werk. Je ontvangt geen magazines bij dit lidmaatschap. Wil je dit wel, sluit dan een standaard jaarlidmaatschap.

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan:

Jij ontvangt: 

Jij ontvangt niet: 

*Het INF-zegel is in 2023 optioneel. Dit zegel kost € 1,70 en geeft je toegang tot alle buitenlandse (verenigingings)locaties.

lidmaatschap medebewoner 2022

Wil je samen met je partner/huisgenoot/gezinsleden lid worden? Dan betaalt de eerste persoon het jaarlidmaatschap van € 31,60. Ieder volgende volwassen persoon op hetzelfde adres betaalt € 15,80 met het jaarlidmaatschap voor medebewoners. Per adres wordt één magazine verstuurd. 

Met jouw lidmaatschap draag je bij aan:

Jij ontvangt: 

Jij ontvangt niet: 

*Het INF-zegel is in 2023 optioneel. Dit zegel kost € 1,70 en geeft je toegang tot alle buitenlandse (verenigingings)locaties.

verenigingslid 2023

Omdat jouw vereniging al een afdracht doet voor de diensten die NFN levert aan het bestuur, hoef je ons basislidmaatschap niet te betalen.

Je betaalt voor de magazines per kalenderjaar. Besluit je later in het jaar de magazines te ontvangen, dan kan dat ook. Je betaalt dan € 4,10 per dat jaar nog uit te geven magazine(s) inclusief verzendkosten binnen Nederland. 

Regel je dit voor:
Voor 1 maart, dan betaal je € 16,30 (4 magazines)
Voor 25 mei, dan betaal je € 12,30 (3 magazines)
Voor 14 september, dan betaal je € 8,20 (2 magazines)
Voor 15 november, dan betaal je € 4,10 (1 magazine)

Lees de lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier.

najaarsactie

Maak gebruik van de actie en je bent de rest van het jaar 2022 helemaal gratis lid van NFN Open & Bloot! Je betaalt voor je lidmaatschap vanaf 2023.

  • Je ontvangt in december ons magazine UIT!
  • Deze actie is geldig vanaf 4 oktober 2022.

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

lid werft lid

draag een nieuw lid aan en ontvang een kortingscode van € 5,- voor in de webshop

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreërt, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot. Je partner, een goede vriend? tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,- voor in onze webshop.

  • Degene die lid wordt via jou kan gebruik maken van de lidmaatschappen ‘Hoofdlid’, ‘Medebewoner’ of (wanneer beschikbaar) een actielidmaatschap.
  • Het nieuwe lid geeft in het daarvoor bestemde opmerkingenveld de naam, het adres en het e-mailadres in van de aandrager.
  • Als aandrager ontvang je een digitale kortingscode ter waarde van € 5,- voor onze webshop.  

Lees de uitgebreide lidmaatschapsvoorwaarden van NFN Open & Bloot hier

Dit doen wij voor jou

Belangenbehartiging

Wij zijn de belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. We zijn in gesprek met gemeentes, overheden en ondernemers over de toegevoegde waarde van plekken voor naaktrecreatie.

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland.
Dat bloot gewoon is én blijft. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

Advies & Informatie

We zijn er voor alle naaktrecreanten, we ondersteunen besturen van naturistenverenigingen en adviseren gemeenten en recreatieschappen . Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.

NFN-Jaarkaart 2022

Jaarkaart

Met jouw persoonlijke NFN-jaarkaart met INF-zegel krijg je toegang tot alle buitenlandse (vereningings)locaties. Het INF-zegel is optioneel.

magazine

We maken prachtige lifestyle magazines boordevol inspiratie, informatie en tips! Twee keer per jaar BlootGewoon! en twee keer per jaar UIT!.

activiteiten

We organiseren en faciliteren regelmatig leuke activiteiten, waar je als lid aan deel kunt nemen. 

ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse campings, accommodaties, sauna’s en natuurlijk in onze webshop.

blootkompas!

Ontdek ruim 1.850 blootlocaties wereldwijd op onze locatievinder BlootKompas! en lees de reviews van bezoekers.

de wet

Openbare naaktrecreatie is in Nederland bij wet vastgelegd en wordt in de praktijk gereguleerd door gemeenteraden, recreatieschappen en andere strandbeheerders. Zij bepalen of een naaktstrand een officiële status krijgt. Dit betekent NIET dat andere plekken ongeschikt zijn voor naaktrecreatie.

0
Leden gingen je voor
Menu