Word lid van BlootGewoon!

Word lid!

Naturisten genieten van de natuur

Lid worden van Natuurlijk! NFN Je kunt lid worden voor 29,75 per jaar! Dat is nog geen € 2,50 per maand!

Wat fijn dat je overweegt om lid te worden van Natuurlijk! NFN. Wij zetten ons iedere dag weer vol enthousiasme en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Als lid van Natuurlijk! NFN heb je op veel manieren een streepje voor. Je draagt hiermee bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in onze maatschappij. Met jouw lidmaatschap help je ook mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden . Zo kun jij en al die andere levensgenieters ook later in alle rust en vrijheid bloot blijven genieten! Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken.

Er is altijd wat te doen!

Om het blote leven nog leuker te maken organiseren wij vaak evenementen en activiteiten. Via onze website(s), nieuwsbrief, in onze magazines of op Facebook verneem je daar meer over. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. In onze magazines vind je ook bijzondere reisreportages, krijg je locatietips en lees je verhalen van andere leden. Dat is vier keer per jaar een feestje op de deurmat!

Bloot en voordelig genieten!

Wij waarderen het dat jij lid bent. En daarom hebben we kortingen geregeld bij een groot aantal campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. Wist je trouwens dat jij als lid van Natuurlijk! NFN met je ledenpas terecht kunt bij alle naaktlocaties ter wereld? En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!

Jij en NFN: samen sterk!

Jij en Natuurlijk! NFN: samen sterk!

  • Je draagt bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in Nederland
  • Belangenbehartiging staat bij ons hoog op te agenda. Wij zorgen ervoor dat naaktstranden en naaktrecreatieterreinen behouden en uitgebreid worden
  • Je krijgt 4x per jaar onze magazines thuis gestuurd
  • Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid en respect met de Prettig Bloot-labels
  • Met onze ledenpas heb je toegang tot alle blootlocaties; waar dan ook ter wereld!
  • Veel voordeel: kortingen en voordelen bij campings en accommodaties, op saunatickets, verzekeringen en op alle leuke artikelen in onze webshop
  • Je helpt mee om al die prachtige blootlocaties te laten voortbestaan!

Najaarsactie

Najaarsactie 2018

Word nu lid en ontvang je lidmaatschap voor de rest van 2018 gratis!

Als je nu (in ieder geval vóór 20 december) lid wordt voor 2019, dan ontvang je het resterende lidmaatschap van 2018 gratis! Dat betekent dat je gebruik kunt maken van alle ledenvoordelen die je vindt op onze Ledenvoordeelpagina.

Je ontvangt na aanmelding een ledenpas voor het jaar 2018, die geldig is tot en met januari 2019. In de loop van januari ontvang je automatisch per post je ledenpas voor 2019.

Klik hier voor de voorwaarden van het lidmaatschap.

Menu