Wat doet Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN

Dit doet Natuurlijk! NFN

Wij zorgen ervoor dat jij fijn naakt kunt (blijven) recreëren in Nederland

Dit doen we

voor alle Nederlanders
die graag naakt
recreëren!

Previous
Next

Over NFN Open & Bloot

Wij behartigen de belangen van Nederlanders die graag naakt recreëren en zetten ons in voor de maatschappelijke acceptatie, kwaliteit en veiligheid binnen naaktrecreatie en naturisme. Word lid van NFN Open & Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor!

Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot.

Dit doen wij voor jou!

bELANGENBEHARTIGING


Wij zijn de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland. We zijn in gesprek gemeentes, overheden en ondernemers over de toegevoegde waarde van plekken voor naaktrecreatie.

MAATSCHAPPELIJKE ACCEPTATIE


Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland.
Dat naturisme en bloot gewoon zijn én blijven. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

aDVIES & INFORMATIE

We zijn er voor alle naaktrecreanten, we ondersteunen naturistenverenigingen en adviseren gemeenten en recreatieschappen . Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.


Onze locatievinder BlootKompas!

Onze producten en diensten

magazines

We geven prachtige lifestyle magazines boordevol inspiratie uit! Twee keer per jaar UIT! en twee keer per jaar BlootGewoon!

activiteiten

We organiseren naturistische activiteiten speciaal voor onze leden, zoals sporttoernooien en zwemfeesten.

ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse naturistencampings, accommodaties, sauna's en natuurlijk in onze webwinkel.

jaarkaart

Met de NFN-jaarkaart krijg je toegang tot alle naturistische bestemmingen wereldwijd.
Ontdek de voordelen en word lid van NFN

Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Als lid draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van naturisme in Nederland.

0
LEDEN
Menu