Wat doet Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN

Dit doet Natuurlijk! NFN

Wij zorgen ervoor dat jij fijn naakt kunt (blijven) recreëren in Nederland! 

Dit doen we

voor alle Nederlanders
die graag naakt
recreëren!

Vorige slide
Volgende slide

Over NFN Open & Bloot

Wij behartigen de belangen van Nederlanders die graag naakt recreëren en zetten ons in voor de maatschappelijke acceptatie, kwaliteit en veiligheid binnen naaktrecreatie en naturisme. Word lid van NFN Open & Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor!

Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot.

Visie & missie

Visie

NFN Open & Bloot zet zich in voor een Nederland waarin iedereen de keuze heeft om op zijn of haar manier in alle vrijheid bloot te recreëren en waarin anderen die keuze respecteren.

Missie

NFN Open & Bloot initieert, ondersteunt en faciliteert initiatieven, in een leidende rol, op het gebied van naaktrecreatie. Met waardering en respect voor ieders invulling hiervan. We inspireren en verbinden mensen die in alle vrijheid naakt (willen) recreëren.

Kernwaarden

Waardeert diversiteit

Iedereen geeft zijn/haar eigen invulling aan bloot recreeëren en dat iets om te omarmen! Op deze manier blijven we ook steeds nieuwe ideeën op doen.

Onderneemt

We nemen een initierende rol, ontwikkelen innovatieve diensten en houden een open blik om mogelijkheden tot vernieuwing te zien en te grijpen.

Luistert en verbindt

We faciliteren en inspireren naaktrecreanten. We zijn onderdeel van een maatschappij waar bloot de normaalste zaak van de wereld is.

Dit doen wij voor jou!

bELANGENBEHARTIGING


Wij zijn de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland. We zijn in gesprek gemeentes, overheden en ondernemers over de toegevoegde waarde van plekken voor naaktrecreatie.

MAATSCHAPPELIJKE ACCEPTATIE


Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland.
Dat naturisme en bloot gewoon zijn én blijven. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

aDVIES & INFORMATIE

We zijn er voor alle naaktrecreanten, we ondersteunen naturistenverenigingen en adviseren gemeenten en recreatieschappen . Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.


Onze locatievinder BlootKompas!

Onze producten en diensten

magazines

We geven prachtige lifestyle magazines boordevol inspiratie uit! Twee keer per jaar UIT! en twee keer per jaar BlootGewoon!

activiteiten

We organiseren naturistische activiteiten speciaal voor onze leden, zoals sporttoernooien en zwemfeesten.

ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse naturistencampings, accommodaties, sauna's en natuurlijk in onze webwinkel.

jaarkaart

Met de NFN-jaarkaart krijg je toegang tot alle naturistische bestemmingen wereldwijd.
Ontdek de voordelen en word lid van NFN
Word nu lid!

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naaktrecreatie nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

LEDEN
0
Menu