Natuurlijk! NFN-volleyFest - Natuurlijk! NFN

Natuurlijk! NFN-VolleyFest

30 juni, 1 & 2 juli 2023

30 juni, 1 & 2 juli organiseert Athena Ossendrecht het  Natuurlijk! NFN VolleyFest! Want naast het volleyballen is er ook genoeg te doen voor supporters en gasten! Denk hierbij aan wellness, kinderanimatie, muziekavond een barbecue en nog veel meer. Ben je in het bezit van een geldige NFN-jaarkaart? Dan ben je van harte welkom om ook mee te volleyballen! Inschrijven kan met een team van vier personen of individueel.

Volleybaltoernooi Natuurlijk! NFN
Programma

De wedstrijden vinden zaterdag en zondag plaatsen op een veld van 8×8 meter. Twee tegen twee is dan te intensief. Daarom wordt er bij Athena al jaren vier tegen vier gespeeld.

Naast het volleyballen is er namelijk genoeg te doen voor supporters en gasten! Denk hierbij aan de uitgebreide en compleet vernieuwde wellness- en zwemfaciliteiten, kinderanimatie, een barbecue en nog veel meer. Er is op zaterdag een muziekavond met live muziek van Dewit & Koo, de leukste meezing-band van België die er met hun rock- en popklassiekers een fantastisch feestje van maken.

Er wordt een gezellig tentkampeerveld gecreëerd, waar je net als op een festival met een groepje tentjes bij elkaar kunt staan. Je kunt ook komen kamperen in je caravan of camper. Liever een huisje, Coco Sweet, safaritent of glampinglodge? Ook dat is zo geboekt!

Kamperen en verblijf

arrangemeNten verblijf tijdens het volleybaltoernooi

  • Tentkamperen in een klein tentje: € 12,- per persoon zonder electra, ongeacht of je vrijdag of zaterdag komt. Excl. toeristenbelasting van € 1,50 p.p.p.n.

  • Liever een accommodatie huren? Dat kan hier

Locatie Natuurlijk! NFN-VolleyFest 2023
Alles over Athena Ossendrecht
Word nu lid!

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naaktrecreatie nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Menu