Open Dag Naaktrecreatie - Natuurlijk! NFN

Open Dag Naaktrecreatie

Kom sfeer proeven!

Op zondag 7 juni organiseert Natuurlijk! NFN weer de Open Dag Naaktrecreatie. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. Veel campings en verenigingen openen dan hun deuren voor vrienden, familie, kennissen en andere belangstellenden.
Ook het kantoor van NFN Open & Bloot in Amersfoort doet mee en geeft informatie over naakt recreëren in binnen- en buitenland.
Dus wil je eens dat prachtige terrein bij jou in de buurt bezoeken? Of met iemand van gedachten wisselen over wat er allemaal bij komt kijken als je bloot je vrije tijd wilt doorbrengen? Iedereen die een kijkje wil komen nemen, is van harte welkom.

OPEN DAG 2020

DEELNEMENDE VERENIGINGEN & CAMPINGS

NOORD-BRABANT

  • De Posthoek (naturistenvereniging Zon en Leven) 11:00 – 15:00 uur
  • Achter ut Huus (Naturistencamping Achter ut Huus) 11:00 – 17:00 uur
  • De Vaarselhof (vereniging Zonnelust) 11.00 – 16.00 uur
  • Hart van Brabant (naturistenvereniging Hart van Brabant) 11:00 – 17:00 uur 
  • Parelmoer (vereniging De Grens) 11.00 – 16.00 uur

Limburg

Drenthe

Utrecht

  • De Wilgenborgh (naturistenvereniging Haagse Lichtbond) 11.00 – 18.00 uur

Flevoland

Noord-Holland

gelderland

  • Gelre (vereniging Lichtbond Gelre) 11.00 – 16.00 uur

Zeeland

Overijssel

  • De Krösenberg (vereniging De Krösenberg) 11.00 – 17.00 uur
  • Aamsveen (naturistenvereniging Oost Nederland (NON)) 10.00 – 16.00 uur
  • Ostana (naturistenvereniging Ostana) 10.00 -16.00 uur

Zuid-holland

Vragen over naaktrecreatie?

Wil je antwoord hebben op al je vragen over naaktrecreatie? Ga dan op zondag 7 juni naar de Open Dag Naaktrecreatie 2020. Op heel veel naturistenterreinen in Nederland kun je al je vragen stellen. Daar is de Open Dag ook exact voor bedoeld!

Je bent er van harte welkom voor een kopje koffie, een rondleiding en een leuk en gezellig gesprek. Ook kun je meedoen aan diverse activiteiten.

Meer over verenigingen

Wist je dat er verschillende soorten verenigingen zijn? Er zijn verblijfsverenigingen met een eigen terrein, zwemverenigingen en activiteitengroepen. Er is altijd wel een vereniging bij jou in de buurt waar je lekker bloot kunt ontspannen! Er een dag lekker tussenuit gaan of een week te kamperen.

Bij de meeste verenigingen kun je veel meer doen dan alleen kamperen. Zo organiseren ze activiteiten – voor en door leden. In onze jaarkalender van activiteiten bij naturistenverenigingen vind je heel veel uitjes die je met je NFN-jaarkaart kunt doen. Van zeilweekend tot natuurwandelingen en van petanquetoernooi tot ‘garden sale’.

Menu