naturistenverenigingen

Naturistenverenigingen

Vereniging

Naturistenverenigingen

Ben je op zoek naar een fijne plek om heerlijk te genieten van de natuur? Heb je zin om lekker te zwemmen of te genieten van de zon? En wil je dan geen last hebben van (zwem)kleding? Dan is het goed om te weten dat er in Nederland bijna 60 naturistenverenigingen zijn waar genoten wordt van het naakte leven. Ga je graag om met mensen die dat ook fijn vinden? Kom dan eens langs! Er zijn verschillende verenigingen: verblijfsverenigingen met een eigen terrein, zwemverenigingen, activiteitengroepen, een vereniging voor solo-bloteriken en voor jongere naturisten bijvoorbeeld. Er is  altijd wel een vereniging bij jou in de buurt waar je lekker in je blootje kunt ontspannen!

Jeu-de-Boules bij vereniging

Activiteiten

De meeste verenigingen zijn erg actief. Zo organiseren ze allerhande activiteiten, voor en door hun leden. Neem eens een kijkje in onze activiteitenkalender met activiteiten bij naturistenverenigingen! Daarin vind je alle door verenigingen georganiseerde evenementen, zoals bijvoorbeeld blote zwemuren bij zwembaden. Ook heel veel jongeren hebben ontdekt hoe fijn het is om zonder kleren vakantie te vieren. Via de website www.nfn.nl/jongeren site kom je met hen in contact!

Terreinen

Op de allermooiste plekjes van Nederland vind je terreinen die de leden meestal met elkaar onderhouden (om er daarna zelf lekker van te kunnen genieten. Iedere vereniging heeft een eigen karakter. Kennismaken? Bezoek dan eens een terrein tijdens de landelijke open dag voor naaktrecreatie, of maak gewoon een afspraak.

Open Dag Naaktrecreatie

Kamperen of dagrecreatie?

Op veel van deze terreinen kun je kamperen, maar sommigen zijn alleen geschikt voor dagrecreatie. Op de sites van de verenigingen vind je daarover meer informatie. Bij al deze verenigingen zijn NFN-leden met een geldige ledenpas van harte welkom om heerlijk een dagje bloot te ontspannen (meestal tegen een kleine vergoeding).

Lid worden

Van de meeste naturistenverenigingen kan je ook lid worden. Soms heb je ook de mogelijkheid om een jaarplaats te huren voor je eigen tent of caravan. Als je contact opneemt met de vereniging van jouw keuze, dan kunnen zij je alles vertellen over de mogelijkheden. De kosten voor een lidmaatschap verschillen per vereniging.

Menu