Word lid van Natuurlijk! NFN - Natuurlijk! NFN

Word nu lid van NFN Open & Bloot

Nazomeractie: word lid voor maar € 17,50 en krijg een waardebon van € 5,- korting voor in de webshop

Word voordelig lid voor de rest van 2020!
word lid nfn

*Deze actie is geldig t/m 30 september. De € 5,- korting in de de webshop geldt op bestellingen van minimaal € 10,- en is niet inwisselbaar als korting op het lidmaatschap. Op deze actie zijn de algemene lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat naturisme nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Sluit je aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! Maak t/m 30 september 2020 gebruik van onze aantrekkelijke nazomeractie!

Word nu lid van NFN Open & Bloot met deze heerlijke nazomeractie*. Voor slechts € 17,50 ben je heel 2020 nog lid en ontvang je:

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

0
leden gingen je voor!

Bloot is veel meer dan een vorm van ontspanning. Bloot moet je beleven! Natuurlijk! NFN weet dat bloot ontspannen voor jou meer is. Een levensstijl, misschien wel. Natuurlijk! NFN betrekt je nauw bij alle ontwikkelingen rondom naturisme, omdat wij met veel interesse naar je gedachtes en suggesties luisteren.

Natuurlijk! NFN is een merk van NFN Open & Bloot; de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken. Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland.

Je bent lid voor maar € 30,20 per jaar!

Dat is slechts € 2,50 per maand!

Belangenbehartiging

NFN Open & Bloot is de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland.

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland. Dat bloot gewoon is én blijft!

Kenniscentrum

Vragen over bloot recreëren? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies.

Word lid van NFN Open & Bloot

Magazine UIT!

UIT! is een tijdschrift over naaktrecreatie: boordevol naturistische vakantiebestemmingen, campinginfo, reistips, wellness, interviews en achtergrondartikelen. Het verschijnt twee keer per jaar. Als NFN-lid ontvang je elke nieuwe editie van UIT!

Het lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor jongeren tot 25 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis! Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten van € 20,- binnen europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu