Even voorstellen... - Natuurlijk! NFN

Even voorstellen...

Natuurlijk! NFN heeft er een nieuwe blogger bij: Jerom! 

Natuurlijk! NFN blogger Jerome

door JEROM
25 mei 2021

Hallo, mijn naam is Jerom. Ik ben getrouwd met Nancy en samen zijn we ouders van Lotte en Ivo. We wonen in een buitenwijk van Den Haag. Ik ben bijna 50 jaar en werkzaam bij een landelijk opererend bouwbedrijf.

Dat bloot niet bijzonder is, heb ik op jonge leeftijd al geleerd. Tijdens een tripje met school gingen we bloot zwemmen en de sauna in. Met een werkweek waren de eerste stappen naar het naturisme gezet! Het naturisme heb ik verder samen met mijn partner ontdekt. Tegenwoordig vind ik het heerlijk om naakt te recreëren op het strand, in de sauna, het zwembad of met het gezin op onze eigen plek op de camping La Petite Brenne in Frankrijk.

Natuurlijk! NFN blogger Jerome

Hallo mijn naam is Jerom, getrouwd met Nancy en samen zijn we ouders van Lotte en Ivo. We wonen in een buitenwijk van Den Haag. Ik ben bijna 50 jaar en werkzaam bij een landelijk opererend bouwbedrijf.

Dat bloot niet bijzonder is, heb ik op jonge leeftijd al geleerd. Tijdens een tripje met school bloot zwemmen en de sauna in met een werkweek waren de eerste stappen naar het naturisme toe. Het naturisme heb ik verder samen met mijn partner ontdekt. Tegenwoordig vind ik het heerlijk om naakt te recreëren op het strand, in de sauna, het zwembad of met het gezin op onze eigen plek op de camping La Petite Brenne in Frankrijk.

Jerom

Blogger Natuurlijk! NFN

Menu