Natuurlijk! NFN Zwemfeest in Zwembad De Scheg

Natuurlijk! NFN Zwemfeest

19.10.2019

De Scheg Deventer

Al ruim 300 tickets verkocht!

Nieuw zwemevenement!

Sluit je zomer lekker af en begin je herfstvakantie goed met een spetterende plons! Samen met Zwembad De Scheg organiseren we op 19 oktober voor de allereerste keer het Natuurlijk! NFN Zwemfeest. Er is genoeg te beleven: aquasport, zwembadspelen, glijbanen, een wildwaterbaan en sauna’s. Ontdek wat er allemaal te doen is én bestel snel je ticket!

Previous
Next

Wat is er te doen?

Wildwaterbaan

De Gletsjer Slide is een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter stroomt met een reuzevaart naar beneden, langs scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten.

IJslands Badhuis

Ontspannen doe je in het IJslands badhuis 4-elements met de Drogeland-sauna, de tropische Bio-sauna, de Infrarood sauna, het bubbelbad en het Stoombad. Afkoelen doe je in het dompelbad of de Belevingsgrot alsof je vlak langs een grote waterval loopt!

Glijbanen

De Northern Light Slide is een reuzeglijbaan van 80 meter lang en slingert je met volle vaart rond het zwemparadijs. De supersnelle familie glijbaan Lave Slide laat je in een turbo snelheid in het water plonsen.

zwembad natuurlijk! nfn naaktzwemmen

Aquasporten

Ervaren zweminstructeurs en zweminstructrices verzorgen de verschillende aquasportlessen; aquajoggen, aquarelax, aquafreestyle en aquagym. De lessen duren ongeveer 15 minuten en je kunt je ter plaatste opgeven.

Laat je uitdagen:
doe mee aan de zwembadspelen!

Met je zelf samengestelde team van 3 tot 6 personen kun je deelnemen aan de zwembadspelen! Je kunt je ook individueel opgeven, dan delen wij je in een team in. Wie gaat het snelst van de glijbaan en wie wint de luchtbedden race? Gaan jullie de uitdaging aan om de spetters van de avond te worden?  Meld je dan snel aan.

Tip! doe als naturistenvereniging mee aan de zwembadspelen. Ontmoet elkaar en haal het zomergevoel weer even op!

Tickets
Introducés
12 per persoon
 •  
NFN-leden
9,50 Per persoon
 •  

Najaarsactie: gratis lid tot 2020!

Dit evenement organiseren we exclusief voor NFN-leden. Nog geen lid van NFN Open & Bloot? Dan mis je een hoop! Meld je nu aan en je bent de rest van 2019 gratis lid! Je betaalt nu slechts € 30,20 en bent dan t/m 2020 lid. Met je ledenpas profiteer je direct van alle voordelen van het lidmaatschap én je krijgt onze magazines Bloot! en UIT! thuisgestuurd!

Locatie

Locatie

Zwemparadijs De Scheg
Piet van Donkplein 1 Deventer

Gratis parkeren en goed bereikbaar met het OV.

Wanneer?

Zaterdag 19 oktober 2019

Begintijd: 19.00 uur

Eindtijd: 22.00 uur

 

Praktische informatie

  • Neem je NFN-ledenpas (of je identiteitsbewijs) mee. Het NFN-veiligheidsprotocol en NFN-gedragscode gelden voor alle gasten. Wij checken ieders identiteit. Zie www.nfn.nl/over-nfn.
  • Ieder lid mag 1 introducee meenemen. Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de ticketcontrole.
  • Bij de ticketcontrole ontvang je een kluismuntje, deze ontvangen wij graag retour.
  • Namens Natuurlijk NFN! maakt een fotograaf (in crew shirt) enkele foto’s voor bijvoorbeeld onze magazines en website. Bezoekers worden alleen in overleg herkenbaar gefotografeerd.
  • Indien er onvoldoende belangstelling voor de zwembadspelen is, houden wij ons het recht voor deze niet (of in aangepaste vorm) door te laten gaan. 
Nog...
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Menu