Tikibad

Blootzwemdag Tikibad

Blootzwemdag Tikibad

Natuurlijk! NFN-dag in het Tikibad op 16 december 

Het is volgens sommigen de leukste traditie van het jaar: de zwemdag in het Tikibad van Duinrell. Dit jaar hebben wij het grootste indoor waterpark van de Benelux op zondag 16 december weer exclusief voor onszelf! Stap in het golfslagbad, ga van de glijbanen of drijf rond in de Lazy River en kom helemaal tot rust in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine. Het Tikibad is voor het hele gezin, want Waterpark Playa is er speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is pas geopend en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Je bent van harte welkom met je geldige Natuurlijk! NFN-ledenpas (tegen gereduceerd tarief) en ook introducés zijn van harte welkom.

Kom jij ook naar het Tikibad op 16 december?

Tickets kosten € 11,50 p.p. voor NFN-leden en voor hun introducés € 13,-.

  • Ieder NFN-lid mag één introducé meenemen.
  • Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad.
  • Entree vanaf 14.30u en vanaf 15.30u.
  • Vergeet je NFN-ledenpas niet, want die moet je laten zien!
  • Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang. De maximale toegangstijd is 4 uur.
  • Langer genieten van alles dat het Tikibad te bieden heeft kan. Bij de uitgang betaal je hiervoor dan € 1,00 per half uur extra.
  • Ben je nog geen NFN-lid, maar wil je wel naar het blootzwemmen in het Tikibad? Klik dan hier om lid te worden!
  • Je kunt online tickets kopen tot 16 december 11.00 uur. Tickets kopen bij de kassa is niet mogelijk.

Tikibad is het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!

16 unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!  Spiksplinternieuw is de Triton, een driedubbele Cone glijbaan. Van een hoogte van bijna 20 meter glijd je op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de Cone in. Roetjsen to the MAX! Ook nieuw is Waterpark Playa, speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is pas geopend en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen in het stoombad of de jacuzzi.

Waarom lid worden van Natuurlijk! NFN?

Wij zetten ons iedere dag weer vol enthousiasme en daadkracht in voor jou en al die andere Nederlanders die graag bloot recreëren. Als lid van Natuurlijk! NFN heb je op veel manieren een streepje voor. Je draagt hiermee bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in onze maatschappij. Met jouw lidmaatschap help je ook mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden . Zo kun jij en al die andere levensgenieters ook later in alle rust en vrijheid bloot blijven genieten! Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Je kunt lid worden voor 29,75 per jaar! Dat is nog geen € 2,50 per maand!

Menu