Najaarsactie lidmaatschap

Word lid en profiteer van de najaarsactie!

Najaarsactie 2018

Heb je genoten van deze zomer? Vast wel! Maar we kunnen al melden dat ook 2019 weer een mooi blootjaar wordt! We bedenken weer veel leuke activiteiten en onze redactie werkt al aan hele mooie edities van onze magazines. Ook kondigen we alvast onze nieuwe locatiezoeker aan: BlootKompas! Met veel filtermogelijkheden om ieder naturistenterrein, camping, strand, B&B of sauna waar dan ook ter wereld eenvoudig te kunnen vinden. Daarnaast werken we ook volgend jaar verder aan de mogelijkheden om Prettig Bloot te recreëren in Nederland. Bouwen aan een veilige en respectvolle omgeving voor iedereen, daar staat Natuurlijk! NFN voor. Gestoeld op de gemeenschappelijke normen en waarden die al decennialang gelden. Kom daarom regelmatig naar onze website om de hoogte te blijven van alle activiteiten, nieuws en informatie die voor jou van belang zijn. Zo maken we het blote leven nog prettiger!

Samen staan we sterk

Al deze dingen kunnen wij alleen mogelijk maken met jouw steun. Want voor, door en samen met onze leden werken we aan de vrijheid waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Als je nu (in ieder geval vóór 20 december) lid wordt voor 2019, dan ontvang je het resterende lidmaatschap van 2018 gratis! Dat betekent dat je gebruik kunt maken van alle ledenvoordelen die je vindt op onze Ledenvoordeelpagina. Zo krijg je korting bij veel sauna’s en blootlocaties en kan je meedoen met leuke evenementen.

Lid voor nog geen €2,50 per maand!

Het lidmaatschap voor Natuurlijk! NFN bedraagt in 2019 € 29,75. Wij waarderen het dat je lid wilt worden. Daarom hebben we kortingen geregeld bij een groot aantal campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. Wist je trouwens dat jij als lid van Natuurlijk! NFN met je ledenpas terecht kunt bij alle naaktlocaties ter wereld? En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!

Menu