Lid-werft-lid actie - Natuurlijk! NFN

NFN Lid-werft-lid
ACTIE 2021

Samen staan we sterk(er)!

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreëert, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Je partner, een goede vriend?  Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,-. 

Wie wil er lid worden?

Dus verzamel al je buren, familie, vrienden of kennissen en spread the word: wie wil er lid worden!? Wat je ze dan vertelt? Nou, dat weet jij het beste! Als lid van NFN Open & Bloot heb je op veel manieren een streepje voor. Zo draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van naaktrecreatie in onze maatschappij. Met het lidmaatschap help je ons mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden. Daarbovenop profiteren leden ook van talloze ledenvoordelen, genieten ze van leuke activiteiten en ontvangen ze vier keer per jaar onze magazines. Genoeg stof om iemand te overtuigen om lid te worden toch? Deze actie loopt tot 4 oktober 2021. 

Hoe werkt de lid-werft-lid-actie?

1. Laat iemand die jij kent lid worden van NFN Open & Bloot

Er zijn meerdere varianten om lid te worden. Je kan ons standaardlidmaatschap afsluiten of kiezen voor het zomeractielidmaatschap. Het maakt niet uit welk lidmaatschap er wordt afgesloten door degene die je aandraagt. 

2. Laat degene die jij aandraagt jouw gegevens vermelden bij zijn/haar aanmelding

Laat degene die je aandraagt zich registeren als nieuw lid en laat hem/haar jouw gegevens vermelden.  Onderstaande gegevens zijn voor in het opmerkingenveld tijdens de registratie. Laat ze ook het vinkje ‘lid-werft-lid-actie’ aanzetten. Je ontvangt dan als aandrager de kortingscode per e-mail (€ 5,- bij een minimale besteding van € 15,- en geldig t/m 31 december 2021).

Menu