Lid-werft-lid actie - Natuurlijk! NFN

NFN Lid-werft-lid
ACTIE 2020

Samen staan we sterk(er)!

Ken jij iemand die net als jij graag naakt recreëert, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Je partner, een goede vriend?  Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan een leuk cadeautje! 

Voordeel voor allebei

Tip iemand om lid te worden en jij ontvangt een leuk cadeautje naar keuze! Het nieuwe lid profiteert van de aantrekkelijke najaarsactie.

Je kunt kiezen uit: 

Een uniek Natuurlijk NFN! mondkapje met het embleem van Nudie (het poppetje uit onze beeldmerken), ter waarde van € 7,50!

Een digitale kortingscode van € 5,- die je kan besteden in onze webshop bij een bestelling vanaf €10,-.  

Wie wil er lid worden?

Dus verzamel al je buren, familie, vrienden of kennissen en spread the word: wie wil er lid worden!? Wat je ze dan vertelt? Nou, dat weet jij het beste! Als lid van NFN Open & Bloot heb je op veel manieren een streepje voor. Zo draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van naaktrecreatie in onze maatschappij. Met het lidmaatschap help je ons mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden. Daarbovenop profiteren leden ook van talloze ledenvoordelen, genieten ze van leuke activiteiten en ontvangen ze vier keer per jaar onze magazines. Genoeg stof om iemand te overtuigen om lid te worden toch?

Hoe werkt de lid-werft-lid-actie?

1. Laat degene die jij aandraagt zich registreren voor de najaarsactie

Als je voor 15 november 2020 lid wordt van NFN Open & Bloot via de Najaarsactie dan ben je voor maar € 12,50 nog heel 2020 lid én ontvang je een code voor € 5,- korting in onze webshop

Daarnaast ontvang je bij je lidmaatschap in 2020: 

2. Laat degene die jij aandraagt jouw gegevens vermelden bij zijn/haar aanmelding

Laat degene die je aandraagt zich registeren als nieuw lid en laat hem/haar jouw gegevens vermelden inclusief welk geschenk je graag wilt ontvangen. Onderstaande gegevens van jou moeten vermeld worden in het opmerkingenveld tijdens de registratie. 

Menu