Advertentie plaatsen

Advertentie plaatsen

Een rubrieksadvertentie op www.natuurlijknfn.nl plaatsenAdvertentie keuze


Keuze categorie

0 karakters


Adverteren op nfn.nl

De kosten voor de eerste 123 karakters bedragen € 20,90 per 3 maanden. Extra karakters toevoegen? Per 41 karakters kost dat € 6,50.
Prijs voor de advertentie op www.natuurlijknfn.nl: €0,000

Adverteren in UIT!

De kosten voor de eerste 123 karakters bedragen € 40,80 per editie. Extra karakters toevoegen? Per 41 karakters kost dat € 13,40.

Verzoek om plaatsing in UIT! nummers:


Prijs voor de advertentie in het magazine €0,000

Totaal kosten

Totale prijs voor de advertentie €0,000

Betaalwijze en afronding
Meer informatie

Een rubrieksadvertentie op www.natuurlijknfn.nl of in het magazine UIT! publiceren is een gemakkelijke, doeltreffende en relatief goedkope manier om je aanbod onder de aandacht te brengen. Om de trefkans optimaal te benutten is het belangrijk dat de advertentie in de best passende categorie gepubliceerd wordt. Let bij het opgeven van de advertentie goed op het volgende:

  • Gebruik begrijpelijke taal, ook bij afkortingen.
  • Scheid alle woorden of afkortingen door middel van een spatie.
  • Neem altijd contactgegevens op. Bij rubrieksadvertenties in UIT! moeten deze in de tekst gezet worden. Bij online advertenties kunnen deze als optie aangevinkt worden.
  • Advertenties worden na ontvangst van de betaling gepubliceerd voor de opgegeven periode(n) of in de opgegeven editie(s). In verband met redactionele en administratieve controle kan dit enkele dagen duren.

Kun je niet met iDeal betalen omdat je geen Nederlandse bankrekening hebt? Neem dan even contact op met de Advertentie Manager via ad@nfn.nl of +31 (0)33 – 253 30 50.

NFN heeft het recht advertenties zonder opgaaf van redenen te weigeren, in te korten of aan te passen. Rubrieksadvertenties mogen niet racistisch, discriminerend, beledigend of in strijd met de wetgeving zijn. Overname van rubrieksadvertenties in welke vorm dan ook is niet toegestaan. NFN aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van de informatie of adviezen in de advertenties.

Menu